In prezent exista 520 Filme pe site-ul nostru Filme Online 2017 Vizionare Placuta!

Host * Host

All About E 2015, online subtitrat HD 720p

0
( High Definition )

Tanara Elmira sau E, cum insisita sa i se spuna, este o australiana cu origini arabe. E pare sa duca o viata lipsita de griji: este una din cele mai sexy DJ-ite dintr-un club de noapte din Australia si se pricepe de minune sa agate fetele. Insa, in realitate, E nu are habar in ce directie sa o ia. Nu este pe placul familiei sale traditionale din cauza orientarii sale sexuale, a renuntat la pasiunea sa pentru clarinet si a pierdut-o pe Trish, marea sa iubire. Cand E da peste o suma imensa de bani, nu stie ce sa faca, sa ii pastreze sau sa ii dea inapoi? La scurt timp, se va refugia in bratele lui Trish, singura care o intelege. Va reusi E sa pastreze banii, sa isi invinga demonii interiori si sa ramana cu Trish?

78 views
Description 1 an
All About E 2015, online subtitrat HD 720p

Tanara Elmira sau E, cum insisita sa i se spuna, este o australiana cu origini arabe. E pare sa duca o viata lipsita de griji: este una din cele mai sexy DJ-ite dintr-un club de noapte din Australia si se pricepe de minune sa agate fetele. Insa, in realitate, E nu are habar in ce […]

Categorie: ACTIUNE, ADOLESCENTI, AVENTURA

Comments Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.
 

“All About E 2015, online subtitrat HD 720p” Movie 1 Comment .
  1. pedro - 9 luni

    un film mediu…o iubire,mai greu de inteles, pentru marea majoritate dintre noi, dar care se pare, ca trebuie acceptata pina la urma.
    redare buna din partea FILMEONLINE 2015.
    SINTETI BUNI.