In prezent exista 520 Filme pe site-ul nostru Filme Online 2017 Vizionare Placuta!

Host * Host

Amityville: The Awakening 2016, online subtitrat HD 720p

0
( High Definition )

Belle, sora sa mai mică Juliet şi fratele său James, cufundat într-o comă profundă, se mută împreună cu mama lor celibatară, Joan, într-o casă veche, obţinută la un preţ bun, situată în oraşul american Amityville. Scopul mutării este acela de a pune bani deoparte pentru a putea plăti tratamentele costisitoare ale lui James. La scurt timp de la mutare, în casă încep să se petreacă o mulţime de fenomene ciudate precum vindecarea bruscă a lui James şi coşmarurile oribile de care are parte Belle. Aceasta din urmă începe să bănuiască că mama lor nu le-a spus totul cu privire la noua lor locuinţă. La scurt timp, Belle realizează că s-au mutat în celebra casa din cazul Amityville.

Deocamdată, filmul online Amityville: The Awakening 2016 nu este disponibil spre vizionare, dar va fi postat de îndată ce se va putea. Premiera urmează a avea loc în data de 15 aprilie, 2016. Până atunci, puteţi urmări trailerul oficial.

151 views
Description 1 an
Amityville: The Awakening 2016, online subtitrat HD 720p

Belle, sora sa mai mică Juliet şi fratele său James, cufundat într-o comă profundă, se mută împreună cu mama lor celibatară, Joan, într-o casă veche, obţinută la un preţ bun, situată în oraşul american Amityville. Scopul mutării este acela de a pune bani deoparte pentru a putea plăti tratamentele costisitoare ale lui James. La scurt […]

Categorie: ACTIUNE, AVENTURA, COMEDIE

Comments Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.