In prezent exista 520 Filme pe site-ul nostru Filme Online 2017 Vizionare Placuta!

Host * Host

Call of Heroes 2016 Online Subtitrat HD

0
( High Definition )

Call of Heroes 2016, China a decăzut foarte mult şi este condusă de către guverne militare care concurează între ele după dizolvarea Dinastiei Qing. Pe când Mareşalul Cho, fiul unui guvernator militar, hoinăreşte prin zona Shitoucheng şi îşi face de cap pe acolo, omorând oameni la întâmplare şi furând de la civilii inocenţi, o profesoară pe nume Ms Pak fuge împreună cu studenţii săi şi, alături de alţi refugiaţi, sunt primiţi în Pucheng – o zonă care aparţine unui alt guvernator.
Deoarece majoritatea soldaţilor din Pucheng sunt plecaţi într-o misiune, autorităţile nu reuşesc să ţină piept atacurilor Colonelului Yeung, liderul miliţiei, care imediat preia controlul. După câteva zile, Cho, care are o plăcere diabolică din a ucide oameni la întâmplare, intră de unul singur în Pucheng şi o ucide pe Pak, pe vărul ei şi unul dintre studenţii acesteia. El este apoi arestat şi condamnat la moarte, dar soldaţii tatălui său dau buzna în regiune şi solicită eliberarea acestuia.

63 views
Description 2 luni
Call of Heroes 2016 Online Subtitrat HD

Call of Heroes 2016, China a decăzut foarte mult şi este condusă de către guverne militare care concurează între ele după dizolvarea Dinastiei Qing. Pe când Mareşalul Cho, fiul unui guvernator militar, hoinăreşte prin zona Shitoucheng şi îşi face de cap pe acolo, omorând oameni la întâmplare şi furând de la civilii inocenţi, o profesoară […]

Categorie: ACTIUNE, FILME 2016, FILME 2017

Comments Ti-a placut filmu ? Lasa un comentariu.